Siirry pääsisältöön

Poista tili

Voit poistaa TapOkie-tilisi milloin tahansa sovelluksesta. Näin se tehdään ja mitä tiedoillesi tapahtuu.

Kuinka poistaa tilisi

Tilin poistaminen tapahtuu TapOkie-mobiilisovelluksesta, ei tältä verkkosivustolta. Tilin poistaminen:

  1. Avaa TapOkie-sovellus iPhonessasi tai Android-laitteessasi.
  2. Kirjaudu sisään, jos et ole jo kirjautunut.
  3. Siirry kohtaan Asetukset (tai Profiili → Asetukset).
  4. Etsi Poista tili- tai Tili-osio.
  5. Seuraa näytön ohjeita tilin vahvistamiseksi ja poistamiseksi.

Jos et löydä vaihtoehtoa tai tarvitset apua, ota yhteyttä osoitteeseen support@tapokie.com ja autamme sinua.

Mitä tapahtuu, kun poistat tilisi

Kun poistat TapOkie-tilisi, poistamme kaikki henkilötiedot (PII), joita meillä on tilisi osalta, mukaan lukien:

  • Tilisi ja profiilitietosi (nimi, sähköposti, puhelin, syntymäaika jne.)
  • Hätäyhteystietosi
  • Check-in-historiaasi
  • Tilillesi tallennetut sijaintitiedot
  • Laite- ja push-ilmoitustunnukset

Poistaminen käsitellään kohtuullisessa ajassa. Säilytämme vain sen, mitä olemme velvollisia säilyttämään oikeudellisista, turvallisuus- tai riidanratkaisusyistä, kuten Tietosuojakäytännössämme kuvataan.

Tilaukset

Jos sinulla on aktiivinen TapOkie Premium -tilaus, peruuta se laiteasetustesi tai App Store- (iOS) tai Google Play- (Android) tilisi kautta ennen tilin poistamista tai sen jälkeen. Tilin poistaminen ei automaattisesti peruuta tilauksia; hyvitykset ovat sovelluskaupan käytäntöjen alaisia.

Tarvitsetko apua?

Tilin poistoon liittyvässä avussa tai muissa kysymyksissä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@tapokie.com. Voit myös lukea Tietosuojakäytäntömme ja Käyttöehtomme lisätietoja varten.